Öjestrandare på Nordea Masters!

Öjestrandare på Nordea Masters!

isak

Nordea Masters spelas på Bro Hof Slott Golf Club, 2-5 juni.

Öjestrand kommer att vara representerade i form av Isak Danielsson.

Isak kommer att åka ner Söndagen den 29/5, för att vara med att jobba på banan inför och under Nordea Masters. Bra initiativ, Isak! Det kommer att gå bra.

Nedan finner ni hur det gick till när Isak sökte till Bro Hof/Nordea Masters: ”Isaks egna ord”

Jag fick reda på att Brohof sökte extrapersonal inför och under Nordea Masters. Då blev jag intresserad och skickade iväg ett personligt mail med lite info om mig själv och mitt CV. Jag tänkte att det skulle vara en stor ära och en bra arbetserfarenhet för mig, eftersom jag är så intresserad av just banskötsel.

När jag hade landat i Spanien(April) för lite semester med golf i sinnet, så ringer Martin som är head greenkeeper på Brohof och hälsar mig välkommen att arbeta hos dom inför och under Nordea Masters. Vi har hållet mailkontakten och diskuterat olika detaljer.

Bro Hof är generös och står för boende, arbetskläder och mat under arbetsveckan. Vi börjar kl 03:30 på måndagmorgon och jobbar till 07:30, därefter blir det lunch och några timmars vila innan vi har andra arbetspasset 16 till 22:30. Så fortsätter det måndag till söndag, så det gäller att ha full fokus under arbetstimmarna och vila upp sig på de fria timmarna.

Mina arbetsuppgifter på Bro Hof är inte officiella ännu, men Martin frågade vad jag föredrog den veckan och jag berättade att jag behärskar i princip alla moment, men har haft det största ansvaret för bunkrar tidigare.

Jag är väldigt glad att jag fått den här möjligheten, det är lite av en dröm som gått i uppfyllelse. Det är inte alla som får chansen att få jobba på en av Europas bästa banor under Sveriges största tävling!

Jag ska representera mig själv och min klubb på bästa sätt och hoppas på ett fortsatt sammarbete med BroHof!

/Isak Danielsson

Vi önskar Isak lycka till på Nordea Masters / Pär