Ädelgolfen 2020

Ädelgolfen 2020

ÄDELGOLF 2020

Vi står inför en golfsäsong som inte kommer att bli som tidigare och där vi som golfare och privatpersoner måste respektera och förstå det allvarliga läget som drabbat och drabbar hela världen på många olika sätt.

Golfsverige följer myndigheternas beslut och Svenska Golfförbundet har beslutat att inga tävlingar får genomföras under juni månad. 

Detta gäller även klubbtävlingar med konsekvensen att bland annat  Ädelgolfen inte kommer att bedriva någon tävlingsverksamhet under i första hand juni månad. Samma regler gäller för hela Golfsverige. Nytt besked från SGF beräknas komma under första halvan av juni. Förhoppningsvis blir det ett positivt besked och då kör vi igång tävlingsverksamheten så fort vi fått klartecken.

Vi vill ändå uppmana er att fortsätta vara aktiva och spela golf, det är viktigt att röra på sig och vad lämpar sig bättre än golf med inbyggd social distans? Så fortsätt gärna spela på tisdagförmiddagar så vi får fortsätta träffa er här, dock kommer klubben inte tillhandahålla servicen att boka av banan men det går ypperligt förstås att ni bokar egna individuella tider när det passar er.

När vi har ny information så kommer vi att publicera detta på hemsidan.

Med vänliga hälsningar

Tävlingsledningen för Ädelgolfarna/Ledningsgruppen Öjestrands GC