Ädelgolfen 2021

Ädelgolfen 2021

Hej Ädelgolfare

 

Nu har vårt Golfförbund lämnat medgivande till att spela tävlingar och vi kan i och med det dra igång vår Ädelfgolfsäsong.

 

 Så här har vi tänkt oss:

 

  • Vi spelar som vanligt tisdagar. Vi börjar 8/6 sen spelar vi som vanligt alla tisdagar förutom 20/7 (golfveckan)

 

  • För att komma igång börjar vi 8/6 med en öppnings-scramble med lottade lag. En vanlig scramble men med kravet att alla spelare måste ha minst 4 räknade utslag. Eftersom vi ej kan ha ”kanonstart” hoppar vi lunchen utan bjuder istället på macka eller korv dricka o kaffe efter 9 hål.

 

  •  Vi spelar som ifjol med dam- och herrklass.

 I slutresultatet för säsongens ”Order of Merit” kommer de 8 bästa resultaten att räknas. Vi kommer att dela ut priser till 10 bästa damer respektive herrar.

 

  • Vi kommer att under säsongen att lägga in två lagtävlingar som ej kommer att ingå i ”Order of merit”. Typ av lagtävling meddelas senare. 

 

  • Spelavgiften har vi i år beslutat att vara 60:-. Av dessa 60:- går hälften till klubben för all hjälp med att lägga bollar och att hålla ordning på oss och för att sköta all den administration som följer med tävling.  Den andra hälften vill vi ha till priser och dylikt. All betalning via swish (inga kontanter)

 

  • I år kommer vi inte att använda den gamla och mycket digra listan med olika önskemål om hur bollar skall läggas. Det är upp till var och en att anmäla tidig eller sen start. Det finns alltid möjlighet att byta tider sinsemellan för samåkare. Att tillse att alla får sina önskningar uppfyllda av kansliet är för mycket att förvänta sig.

 

  • Om det går att ordna kommer vi med ett förslag till en säsongsavslutning med middag och prisutdelning.

 

För allas bästa får vi uppmana att de regler som gäller för golfspel i dessa tider följs och att vi håller den sociala distansen.

 

Välkomna

 

Lennart/Lennart Kerstin/Åsa