Årets ”faktura” samt öppet hus v 5

Årets ”faktura” samt öppet hus v 5

Som vi tidigare informerat så kommer det inte att komma en faktura som föregående säsonger, via mejl eller brev. Istället betalar ni avgifterna direkt på Min Golf. Ni loggar in på www.mingolf.se som om ni skulle boka en golftid. Klicka er vidare till obetalda avgifter.

Om ni vill betala via swish så tänk på att det ofta finns en beloppsgräns som kanske behöver öppnas upp tillfällig. Om ni istället väljer att betala med kort så kan ni behöva godkänna betalningen med en autentisering, oftast via bank-id.

När transaktionen är genomförd så kommer ert medlemskap att aktiveras. Har ni problem så hör av er till oss på ekonomi@ojestrandgc.se så hjälper vi er naturligtvis.

Lika snabbt som gårdagens vindar drog fram över Västernorrland så är januari över för denna gång och vi börjar så sakteliga beta av februari nu i väntan på en ny golfsäsong. Känner ni att det börjar börjar klia i tassarna så finns det som vanligt möjlighet att droppa in och slå helt gratis nu på söndag i golfhallen ute på klubben. Vera från UVG gruppen kommer att vara på plats och hjälpa till vid frågor. Passa på att ta med en kompis också! Café Bar bjuder på kaffe i vanlig ordning.

Robin är tyvärr bortrest så morgondagens Drop-In med lite slagning i Trackman m.m uteblir denna vecka…