Årets städdag avklarad!

Årets städdag avklarad!

Vilken dag! Äntligen efter två år utan någon samordnad städdag så kunde vi återigen träffas och göra en mycket värdefull insats ute på banan och runt fastigheterna. Allt ris som exemplariskt har lagts ihop runt banan efter avverkningen kommer att ta minst hela nästa vecka för Thomas att samla ihop och köra iväg med timmervagnen. Man blir så oerhört glad över att se detta engagemang år efter år. Ändå funderar jag på om inte denna städdag tar priset… Stort tack allihopa!
Efter avslutade övningar så bjöd Zmak Golf oss på en försmak om vad vi har att förvänta oss i restaurangen i sommar. Jag är nog långt ifrån ensam om att se fram emot den förplägnad som kommer att serveras hos Anders och Erika ⭐️
Klubbens välgörenhetstävling hade sitt startskott idag och även här så har antalet deltagare överträffat förväntningarna. Vi hoppas kunna jobba in ännu lite mer pengar tills kl 12 imorgon. Tack alla ni som har varit med och bidragit 💛💙 Swisha kan ni göra till swishnummer 123 268 4637 även om ni inte vill/kan spela tävlingen. Märk ert bidrag med ”Ukraina”
Som om inte det vore nog så drog Daniel Kibe igång säsongens första nybörjarkurs idag. Det såg ut att vara ett gäng nyfikna och ambitiösa aspiranter, och vi ser fram emot att snart få hälsa samtliga välkommen till Öjestrand!
/Erik