Banan stängd för säsongen!

Banan stängd för säsongen!

Då var det dags att avsluta spelsäsongen för denna gång. En säsong som började relativt sent med en tuff övervintring och sedan en efterföljande nästintill omöjlig vår, sett ur ett odlingsperspektiv. Det var definitivt en av dom tuffaste vårarna jag varit med om sedan jag började i detta yrke för snart 20 år sedan. Dålig invintring, dålig övervintring samt en kall och torr vår satte verkligen banpersonalens kompetens och arbetsvilja på sin spets. Imponerande av er att få ihop allt till slut. Enormt tack ska ni verkligen ha för ert arbete och engagemang under den gångna säsongen!
Men nu har vi alltså tagit beslutet att stänga för säsongen. Imorgon samlar vi ihop grejerna och påbörjar invintringen av banan. Sista dagen för spel blev med andra ord idag söndag. Vi vill tacka alla medlemmar, gäster och samarbetspartners för denna säsong och vi ser redan fram emot nästa! Korthålsbanan kommer alltjämt hålla öppet ända tills snön kommer…
Parallellt med detta fortsätter vi med att slutföra dom nya utslagsplatserna på hål 8 och hål 1. Arbetet med att göra om puttinggreenen nere vid padelbanan kommer också att påbörjas samt hålla på så länge vädret tillåter. Vi hoppas därför på en fortsatt torr och fin senhöst.
Återigen stort tack för denna säsong! 😀