Inställd tävling

Inställd tävling

I skrivande stund så skiner solen ute på en fullsatt golfbana. Det kan då kännas märkligt att vi redan nu beslutar oss för att ställa in och flytta morgondagens tävling. Dock finns det ett antal parametrar till varför vi väljer att göra detta.

Även om prognoser mycket väl kan slå fel, så är klubbens och morgondagens sponsor samlade känsla att när samtliga prognoser pekar på dryga 20 mm regn med risk för åska, så vill vi inte hamna i en situation där deltagare kommer hit (en hel del kommer från andra klubbar och har en bit att åka) bara för att påbörja sin runda för att vi sedan ändå blir tvugna att avbryta tävlingen. Om det sedan skulle börja åska så är det rent av olämpligt att vara ute på en golfbana ur säkerhetssynpunkt.

Vi hoppas på förståelse över detta och vi kan i samma stund meddela att ett nytt datum för tävlingen kommer att läggas upp inom kort. Ny speldag blir söndagen den 18 augusti. För att få en plats i den tävlingen så kommer dock en ny anmälan att behöva göras. Peter från ICA Bommen hälsar att upplägget kommer att vara detsamma som tidigare år.

Vi har också med anledning av detta förlängt anmälningstiden för torsdagens tävling 3×6. Vi räknar således med att vi kommer kunna genomföra dom resterande dagarna på golfveckan.

Ha en fortsatt fin eftermiddag!