Förändring i klubbledning

Förändring i klubbledning

Bästa medlemmar.
Som många av er redan vet vill jag härmed officiellt bekräfta att Ulrika Westin, vår klubbchef,  har sagt upp sig. Jag mottog hennes uppsägning igår (fredag) eftermiddag. Efter det har hon informerat alla anställda i tur och ordning samt en del annan nyckelpersonal och partners.

Jag vill å klubbens vägnar tacka för det fina jobb Ulrika gjort under den här tiden och har full respekt för det val hon gjort (även om jag hoppades vi skulle få ha henne kvar). Vi skiljs som bästa vänner, och såklart önskar vi henne lycka till.

Officiell avtackning återkommer jag med, men det är ingen vågad gissning att tro att det blir på höstmötet.

För klubbens del startar nu omgående en rekryteringsprocess där vi ska hitta den som ska leda oss in i framtiden.

Hälsningar

Lennart Häglund, ordförande