Grattis Robin till 10 framgångsrika år

Grattis Robin till 10 framgångsrika år


Vår fantastiska PRO firar 10 år med oss på Öjestrand och vi är så tacksamma och glada för allt Robin bidragit med och kommer fortsätta bidra med i framtiden till klubben.
Robin är alltid en god ambassadör för vår fina klubb och vi och våra medlemmar uppskattar honom väldigt mycket, dessutom har vi alltid roligt när vi jobbar tillsammans och det är en viktigt nyckel till den goda kultur vi har här tillsammans på Öjestrand GC

Se här Robins eget tack, och grattis igen säger vi på klubben 🙂

Stort tack till alla fantastiska kunder och medlemmar för 10 glädjefyllda år!

En varm höstdag för 20 år sedan bestämde sig pappa, mamma och jag för att besöka vad min pappa kallade för ”det gröna fältet på andra sidan sjön” för att äta lunch efter en fisketur på sjön Öjen.

Efter en god lunch med utsikt över hål 18, dåvarande hål 9, blev vi nyfikna på vad golf var för något och anmälde oss till en nybörjarkurs. Vad vi inte visste då var hur ”biten” hela familjen skulle bli av det fantastiska spelet golf. Att spelet golf skänkt massor med glädje, skratt och kvalitetstid ihop med nära och kära kan varje inbiten golfare skriva under på.

Det har nu gått 10 år som huvudtränare på Öjestrand Golf Club, samma klubb som jag själv lärde mig att greppa golfklubban för första gången, och jag vill verkligen tacka alla kunder och medlemmar för decenniet som varit.

Efter en säsong med en hemsk pandemi som chockat hela samhället är det ännu tydligare hur golfen skänkt glädje i en vardag full med restriktioner. Öjestrand Golf Club har varit en viktig plats för många i sommar och den gemenskap och värme som finns hos oss är speciell. Det är få klubbar som har det som finns på Öjestrand – glädje, gemenskap och kvalité.

Jag vill av det ödmjukaste tacka Öjestrand Golf Club med styrelse och personal för 10 år med gott samarbete och samtidigt belysa vilken stark golfklubb Öjestrand utvecklats till med en personalstab som brinner för Öjestrand.

Jag vill tacka för förtroendet hos alla kunder och medlemmar med ett särskilt tack till er som valt att handla utrustning ur shopens sortiment som alltid varit prisledande gentemot andra aktörer och varuhus.

Ett stort tack till alla elever som noggrant och fokuserat tränat golf ihop med mig på kurser, lektioner, resor och på senare år kanske även läst min instruktion i tidningen Svensk Golf.

Det är med stor glädje och entusiasm jag ser framemot ett nytt decennium på Öjestrand.

Robin Stålebring ”