HIO klubben..

HIO klubben..

Klubbinstruktioner för HIO och Albatross.

Sedan 2004 har Svenska Golfförbundet en officiell HIO-klubb. Medlemmar i klubben är alla golfspelare som gjort en godkänd HIO eller Albatross någonstans i världen under tiden de varit med i en svensk golfklubb som tillhör Svenska Golfförbundet.

Det är ingen kostnad förknippad med att vara medlem i HIO-klubben.

HIO-klubben administreras i överenskommelse med Svenska Golfförbundet av Martin Söderberg, PGA-professional.

Som medlem i HIO-klubben har man rätt att bära den officiella HIO-nålen som går att beställa på HIO-klubbens hemsida.

På hemsidan, www.golf.se/hio eller www.hioklubben.se, kan alla som vill registrera sin bedrift. Där finns i dagsläget (8 aug 2013) 28 701 registrerade HIO:s och Albatrosser. Det registreras ca 1600 -2000 HIO:s per år.

I samband med att en HIO registreras går en e-post till spelarens hemmaklubb samt den klubb HIO:n är gjord på. Vi är precis i färd med att uppdatera vår e-postdatabas så att e-posten verkligen når klubben.

Golfklubben e-postas även då och då med annan information från HIO-klubben.

Komplettera historiken

Databasen är ganska korrekt för de senaste tio åren, men HIO:s längre tillbaks i tiden saknar vi många av. Ni får gärna komplettera med äldre HIO:s om ni har uppgifter om detta.

HIO-tävlingar

Varje år spelas det en HIO-final. Dit kvalar upp till 24 finalister via semifinaler året innan på olika golfbanor runt om i Sverige. Oavsett när man gjort sin HIO eller om man varit med i tidigare HIO-semifinaler får man vara med.

Kontakta info@hioklubben.se för mer information.

Vänligen

Martin Söderberg