Vinterinfo..

Vinterinfo..

Golfhallen:
Vi jobbar på med golfhallen och invigningen av hallen blir fredagen den 1 februari. Mer info kommer, när vi närmar oss invigning.

Det kommer att finnas möjligheten att köpa säsongskort till Golfhallen på Öjestrand GC.
För en kostnad av 500 kr (Öjestrand medlem) alt 1 000kr (övriga golfare), så har du fri tillgång till hallen för träning våren 2019.

I schemat ser du när det är ledigt för träning och inga reservationer kan göras utan vi samsas/turas om att använda mattorna.

Golfhallen 2019

Ni anmäler Er önskan om säsongskort till par@ojestrandgc.se

Betalning görs via faktura alt SWISHa in pengarna på nummer: 123 268 4637, uppge namn och säsongskort + maila dina telefonuppgifter(mobil + ev jobb nummer knutet till mobilen) till par@ojestrandgc.se  – Använder du en företagstelefon med utgående växelnummer, så måste du skriva in båda numren.

När vi har registrerat Era uppgifter, så får ni tillbaka ett sms med uppgifter om golfhallen och vilket tel nummer ni ringer(07190000xxxxx), så att dörren öppnas.

Tveka inte att kontakta vår klubbchef Pär på mail par@ojestrandgc.se alt 070-606 5292

Medlemsavgifter 2019:

Delbetalning av årsavgiften till golfklubben. Du kan enkelt delbetala din eller familjens årsavgift till golfklubben, eller andra köp du gör med MoreGolf Mastercard, räntefritt. Läs mer på: https://golf.se/moregolf#faq-delbetalning-av-arsavgiften-till-golfklubben

Följande medlemskategorier kommer att få sin faktura via mail från FINQR(Fakturaservice): Greenfee, Alternativ 5 greenfee & 10 greenfee, Passiva och Studerande.  Vi provar denna tjänst under 2018 för dessa medlemskapsalternativ, så att vi kan utvärdera utfallet och ev införa detta på samtliga medlemskap under 2020.

Samarbeten 2019:
Vi jobbar vidare på att hitta samarbeten med flera golfklubbar, så att dessa samarbeten ska gynna våra fullvärdiga medlemmar. Det senaste är:
Eskilstuna GK
Vi är glada att kunna presentera att inför säsongen 2019 kommer Öjestrands medlemmar ha möjlighet att spela på Eskilstuna GK. Fritt spel gäller alla vardagar samt lördag, söndag och helgdagar efter 13.00. Gäller för fullvärdiga medlemmar inklusive juniorer.
Lindesbergs GK
25% på ordinarie greenfee alla dagarjuniorer.
Hagge GK
50% på ordinarie greenfee alla dagar

Skidspår:
Vi drar även i vinter skidspår på Öjestrand, när väl snön kommer!
Vi återkommer med mer info.

Stålebring Golf Academy – Ärofyllda uppdrag för Robin:        
Vi kan stolt meddela att vi kommer kunna läsa instruktioner av vår tränare Robin i tidningen Svensk Golf under 2019. Robin har fått flertalet ärofyllda uppdrag utöver sitt på Öjestrand. Robin är även verksam i den svenska tränarutbildningen, PGA HTU, som coach åt nya PGA-tränare och dessutom är han anlitad av Swedish Golf Team under vinterhalvåret med fokus på talangutveckling. Bra jobbat, Robin

Viasat Golf – Öjestrands film – Svenska Golfbanor
Redigeringen kommer ske i jan/feb, för att sen börja rulla på Viasat Golf from mars/april nån gång. Återkommer, så fort jag vet mer detaljerat.
Ädelgolfen 2018:

Hej Ädelgolfare

Snart är det dags för ett nytt golfår. Vi börjar som vanligt med lite inomhusspel.

Eftersom vi bygger en egen golfhall ute på Öjestrand som beräknas vara klar i början av februari blir dock allt inte som vanligt.

Vi har tänkt så här:

Vi har tillgång till Svartvikshallen inklusive golfsimulatorn fyra tisdagar i januari. Där kan vi spela några tävlingsomgångar, fika samt nyttja simulatorn Sedan flyttar vi till Öjestrand för att prova på den nya hallen. Första tisdagen där tänkte vi bjuda in Robin för genomgång av lite nya golfregler. Sen får vi se hur vi lägger upp fortsatt spel i Öjestrandshallen.

Tisdagen den 8 januari 2019 kl 09:00 träffas vi i Svartvikshallen.

Välkomna.

Karin/Lennart/Lennart

Här hittar ni resultat och bilder från avslutningsmiddagen för ädelgolfen 2018:

Ädelgolf

Höstmöte 2018:

Varmt välkomna till Höstmöte, den 27/11 på Englaporten.

Gemensam fika från kl. 18:30

Mötet börjar kl. 19:00

Höstmöte 18 föredragningslista

höstmöte 18 verksamhetsplan budget mm

Banan är stängd för säsongen!

Vi tackar alla medlemmar, gäster och partners för i år och önskar alla varmt välkomna åter nästa säsong!

Med vänliga hälsningar

Personalen på Öjestrand GC

Restaurangen är stängd för säsongen, vi tackar Tommy och personalen för en bra genomförd säsong och ser fram emot nästa säsong 😊

Boknings-app:

Svenska Golfförbundet officiella mobilboknings-applikation Min Golf Bokning är nu lanserad!

Mobilapplikationen Min Golf Bokning är Svenska Golfförbundet officiella mobilbokningsapplikation för bokning av golftider på alla Sveriges golfbanor. Syftet med appen är att underlätta för golfspelare och underlätta för klubbarnas receptioner att erbjuda en enkel bokning-och avbokning genom Min Golf Bokning för medlemmar och gäster. Logga enkelt in med ditt Golf-ID och lösenordet du satt i Min Golf. Appen är kostnadsfri för dig som användare och för golfklubbar. Appen släpps med nya funktioner löpande för att göra Min Golf Bokning mer användarvänlig och underlätta för golfspelare och golfklubbar. Läs mer se bifogad PDF. Informationsguide Min Golf Bokning 2018-07-04

Testa bokningen i nya Min Golf

Nu har vi släppt bokningsfunktionen i betaversionen av nya Min Golf. Beta betyder att sidan fortfarande är under utveckling, men att vi är redo att bjuda in användare att testa, inledningsvis tidbokningen men fler funktioner släpps successivt under säsongen. Nya Min Golf har också fått en modern och mobilanpassad design. Betatesterna sker parallellt med nuvarande Min Golf under hela 2018. Prova gärna, lämna feedback och hjälp oss att utveckla golfens administrativa verktyg.

Logga in, läs mer och testa