Höstmötet 2023 samt betalning av avgifter 2024

Höstmötet 2023 samt betalning av avgifter 2024

Höstmötet 2023

Höstmötet på Öjestrand 2023 hölls i Golfhallen den 30 september ute på klubben. ca 40 st personer närvarade på mötet där bl a en prognos av årets resultat, fastställande av avgifter och prisutdelning för årets klubbmästerskap avhandlades.

Klubbens säsongslånga tävling Herr- och Damgolfen, som i år slagit rekord i antalet deltagare ordentligt, hade även utlottning av sitt lotteripris. Vinnaren av Callawaydrivern blev till slut Joakim Lindqvist. Stort grattis! Vinnarna på respektive OoM blev Tommy Danielsson och Ulrica Pettersson. Grymt bra spelat under hela säsongen och stort grattis även till Er! Här vill vi också tacka Marcus Westerlund och Daniel Kibe för ert stora engagemang gällande denna uppskattade tävling!

Vi tackar alla deltagare för frågorna och diskussionerna under kvällen! Stort tack även till mötets ordförande Jan Eriksson som strukturerade upp mötet som bara en respekterad f.d lärare kan göra.

Betalning av avgifterna 2024

Snart läggs medlemsavgifterna upp för nästa säsong. Nytt för i år är att du som medlem kan betala antingen via kort, faktura, swish eller delbetalning på Min Golf. Genom att göra detta så får du även ett kvitto som du kan använda för att ansöka om friskvårdsbidrag.

Om ni klickar på länken nedan så finner ni en bra pedagogisk film från Svenska Golfförbundet om hur ni går till väga.

https://www.youtube.com/watch?v=rH5sdq0jTrQ