Information om höstgolf och frost

Information om höstgolf och frost

Vi kan konstatera att hösten är här och därför kan det vara bra att veta vad som gäller när risken för frost på morgonen blir allt större. Skulle vi se att det är frost på morgonen så kommer information kring detta direkt att dyka upp på sociala medier samt på hemsidan. Har ni någon starttid bokad den dagen så kommer ni dessutom att få ett mejl om hur prognoserna kring öppning för dagen ser ut.

Vi har som regel, likt tidigare år, att bokade tider som berörs av startförbudet pga frosten plockas bort helt. Med andra ord så kommer vi inte ha möjlighet att skjuta fram några tider. Dock kan ni komma att bli ihopparade med andra spelare för att fylla upp till 4-bollar så att så många som möjligt får spela. Ibland kan det vara svårt att sia om när vi kommer att kunna öppna upp för spel efter en frostnatt, men vi försöker göra kvalificerade bedömningar utefter väderprognoserna som finns. Vår ambition är alltid att så många som möjligt ska få komma ut så snabbt som möjligt och spela!

Kansliet kommer från och med 18/9 hålla öppet 8-17 på vardagar och 8-16 på helger. Vi ser fram emot att ses i höstsolen 🙂