Klubbchef 2019

Klubbchef 2019

INFO – Ny Klubbchef.

Styrelsen i Öjestrand är glada att kunna meddela att ny klubbchef nu är tillsatt.

Det blir Ulrika Westin, 50 år bosatt i Sundsvall. Ulrika kommer närmast från en tjänst i sitt egna företag ” Fredrik och Ulrika Westin AB” där hon bl.a arbetar med mentorskap, coaching, rekryteringsstöd samt utveckling av grupp och ledare.

De flesta känner nog Ulrika från ett längre uppdrag som koncern-VD för Folkets Hus i Sundsvall med verksamheterna Quality Hotel Sundsvall, Filmstaden Sundsvall och Söråkers Herrgård.

Vi ser nu fram emot att med Ulrika vid rodret fortsätta att utveckla Öjestrand till det vi sa för många år sedan, att vara Norrlands bästa golfanläggning, eller som vi säger idag MÖTESPLATS ÖJESTRAND. Sett till den erfarenhet Ulrika har av värdskap och att leda verksamhet samt den potential som Öjestrand har med sin fina bana och engagerad personal, kommer det bli en spännande resa.

Ulrika Westin säger själv i en kommentar: 

“Att efterträda Pär känns hedrande och utmanande och jag är så glad att jag fått förtroendet att driva klubben vidare i den fina anda som är skapad av alla, styrelse och de på plats dagligen. Innan ni ställer frågan så kan jag redan nu ge er svaret, -jag är inte proffs på golf, jag har varken tagit eller blivit erbjuden det här jobbet för mina skills på golfbanan. Jag är däremot en tävlingsinriktad låghandikappare när det gäller att driva företag och har 13 års erfarenhet som högre chef i min bag. Några av mina stora passioner i arbetslivet är ledarskap och värdskap, att jag dessutom är galet passionerad kring allt som rör golf gör det här till mitt drömjobb.”

Ulrika tillträder tjänsten som klubbchef 1:a juli.

Välkommen Ulrika.

/styrelsen

 

Kontaktuppgifter

Ulrika Westin

070-6021133