Klubbchefens agenda just nu, sprida det goda ordet om Öjestrand – Glädje – Gemenskap – Kvalitét

Klubbchefens agenda just nu, sprida det goda ordet om Öjestrand – Glädje – Gemenskap – Kvalitét

Som klubbchef får man vara tusenkonstnär och jag har förmånen att få jobba med så många olika uppgifter.
Här har jag lyckan att ha ett starkt team i ryggen av medarbetare som är stabiliteten i det vi gör och det ger mig frihet och grund att ta ut svängarna och tänka mer än bara ”här och nu”, mitt jobb är också att tänka strategiskt, långt fram och ha fokus på utveckling .
Jag har alltid för ögonen hur vi kan bli bättre på det vi gör. Den dagen vi säger att ”nu kan vi inte göra mer” den dagen får inte finnas i min värld.
Vi kan alltid sträva mot att leverera än bättre upplevelser, än bättre service, ge än mer mervärde för våra viktiga medlemmar och partners, vara än bättre arbetsgivare, än bättre förening.
Det brinner jag för och lägger mycket tid på under mitt vakna dygn 🙂
Just nu är jag ute och säljer Öjestrand för fullt. Träffar de viktiga partners vi redan har, träffar nya som vill synas på vår fina bana för de 24000 rundor som spelades här ifjol som nog blir än fler i år.
Jag har hela min bakgrund inom försäljning och jag blir påmind nu om vad roligt jag tycker det är att jobba med win-win och hur mycket jag älskar möten med människor och jag älskar partners som vill mycket och som har kärlek till vår fina mötesplats.
Vill du ses och prata affärsmöjlighet och synlighet eller kanske känner något företag som vill det, kontakta mig på Ulrika@ojestrandgc.se, plättlätt.