Lite info….

Lite info….

Efter en sen säsongsstart(1 juni) med kyligt och regnigt april/majväder, så kunde vi till slut öppna banan, vilket naturligtvis gladde såväl oss medlemmar som våra gäster.
Härliga tider, det är nog flera av Er som undrar hur det ser med på klubben i allmänhet!
Här kommer lite info.

Golfveckan 2016 Nästa vecka, så startar vår golfvecka och det är redan väldigt bra bokat, så vänta inte för länge med att boka in Era tävlingar. Just nu är det 1324 spelare anmälda 🙂

Öjestrand 2016  Greenfeeintäkterna per den sista juni i år är glädjande nog i samma nivå som 2015 och då öppnade vi banan 2 veckor senare än 2015!

Vi har alltså all anledning till att vara stolta över vår anläggning och, kanske ännu viktigare,att vara tacksamma för det arbete som Paul(Palla) och hans personal lägger ner för att alltid leverera en bana i absolut toppklass.

I shopen/reception så har vi i Cija, Karin, Malin, Robin & Thomas ett gäng som verkligen brinner för sin uppgift att få ge service och support till dig som medlem inom allt som har med golfspelet att göra.

Lite Påminnelser   Gällande uppslagna torvor på fairway.  Vänligen återplacera torvan!  Nedslags märken på green, hjälp varandra att laga dessa. Tee, släng avbrytna peggar i våra uppsamlingskoppar.

Golfvärdar/starters  Under våren har klubben efterlyst medlemmar, som är villiga att ställa upp som golfvärdar under helgerna. Intresset för detta har inte varit jättestort och en del av förklaringen är nog att vi helt enkelt informerat för dåligt kring detta. Men det finns fortfarande möjligheten att hjälpa till som starters eller ranger! Ni anmäler Er i reception. Det är roligare än ni tror och vi bjuder på lunch i samband med detta.

Fullvärdiga medlemmar i Öjestrand GC har reducerad greenfee på följande banor

Greenfee 250 kr på följande banor: Dalsjö GK, Hudiksvalls GK, Hussborgs GK, Timrå GK och Sollefteå GK

Greenfee 300kr – under juli månad och vardagar på Salems GK (http://www.salemsgk.se/se/valkommen/hitta-hit)

Utöver det, så berättigar det fullvärdiga medlemskapet till fritt spel på Sundsvalls GK & Sörfjärdens GK.

E-post adresser   Det är fortfarande en hel del medlemmar som ännu inte angivit någon E-postadress i GIT. Detta försvårar både för dig som medlem och för oss på kansliet. Om du inte har angett eller uppdaterat din E-postadress kan du inte ta del av den information som klubben regelbundet skickar till medlemmarna. Du får heller ingen bekräftelse på dina bokade eller avbokade tider. Du uppdaterar dina kontaktuppgifter på egen hand via Min Golf på golf.se.

Allmänt Mitt arbete på klubben har utöver de dagliga kanslisysslorna, handlat om allt från handdukar på toaletterna till att bringa ordning i de olika administrativa systemen som vi använder.

Att ha ”ordning och reda” och kontroll på helheten är huvudmålet/grunden för hur klubben kan utvecklas på lång sikt och det är även grunden för att styrelsen ska kunna fatta beslut, som även gäller våra långsiktiga mål.

Vi syns på golfveckan:-)

/ Pär