Öjestrand söker ny klubbchef!

Öjestrand söker ny klubbchef!

Är du en entusiasmerande kommunikativ ledare som vill bygga en stark och trygg organisation omkring dig? Vill du bidra till ett gott värdskap, god service och vara den som är klubbens ansikte utåt? Då ska du söka tjänsten som Klubbchef till Öjestrand Golf Club.

Som Klubbchef har du både en operativ och strategisk roll vilket innefattar ledarskap, planering och styrning samt utveckling av klubbens verksamhet. Du har fullt resultat-, budget- och personalansvar och rapporterar till styrelsen. Du hanterar allt från den dagliga driften ute på banan till att sköta de administrativa uppgifterna inne på kontoret.

Du och dina medarbetare ska varje dag leverera bästa möjliga service och upplevelser där fokus är helheten över klubblivet och spelutvecklingen. För att nå framgång är det viktigt att skapa en god klubbkänsla för medlemmar, kunder och gäster. Att ge dem ett vänligt bemötande, att de blir sedda och lyssnade på samt att engagera ideella krafter, stötta kommittéer och ha en god kommunikation med samarbetspartners och sponsorer.

Som övergripande ansvarig för verksamheten har du en stor bredd av arbetsuppgifter såsom: ekonomi, verksamhetsplanering, budgetering, rapportering, organisation, drift, ledning, kvalitet, service, information, kommunikation, marknadsföring, golfbanan, maskinparken, tävlingar, utbildningar, byggnader, arbetsmiljö och säkerhet.

Vi söker dig med ett genuint golfintresse och som tidigare jobbat i en ledande befattning, gärna med inriktning mot marknad och försäljning, har du dessutom erfarenhet från ett aktivt föreningsliv inom idrottens värld så är det ett plus.

Du är en självgående och framåt person som drivs av att jobba målstyrt och strukturerat med syfte att skapa förbättringar, resultat och lönsamhet. Du är en trygg och inspirerande ledare som vill bygga en god laganda, skapa engagemang samt styra verksamheten med en klar riktning. Med en prestigelös och positiv inställning trivs du att jobba med en stor variation och bredd av arbetsuppgifter där initiativ och problemlösning värderas högt.

Då din roll innebär många kontaktytor är det viktigt att du kan samarbeta och är lyhörd samt har en god social och kommunikativ förmåga. Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift. Vi förutsätter att du är en god användare av program inom MSOffice.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Öjestrand Golf Club med placering vid klubbens anläggning i Njurunda. Rekryteringen sker genom Rutinera, för mer information är du välkommen att kontakta rekryterare Petra Elf, 070-760 64 47. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS! Ange att du söker tjänsten ”Klubbchef”. Då urval och intervjuer pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 23 januari 2022.