Skön Golf Stipendiefond…

Skön Golf Stipendiefond…

MGDF( Medelpads GolfDistriktsFörbund) fanns representerat via Mattias Lundström(Elit-ansvarig) på Öjestrands höstmöte, tisdagen den 25/11.

Skön Golf är nedlagd. Behållningen på drygt 100 kkr är överlämnade till Medelpads golfdistriktsförbund att förvalta som en ungdomsfond.
Stipendiet skall årligen utdelas till 2 lovande ungdomar (1 pojke och 1 flicka) från någon av följande klubbar: ALNÖ, GNARPSBADEN, HASSELAKOLLEKTIVET, HUSSBORG,  SUNDSVALL, TIMRÅ OCH ÖJESTRAND

För sina insatser under 2014 blev Samuel Westrin(Öjestrand GC) tilldelad SKÖN Golfs Stipendiefond av MGDF( Medelpads GolfDistriktsFörbund).

MGDF´s motivering:

En första plats på JMI i början av säsongen på Härnösands tuffa bana, öppnade en fin spelsäsong för Samuel. Han har fina resultat både från Nationella seriespelet, där han deltog för första gången och bidrog med sitt lugna och säkra spel till en framskjuten placering för klubben, samt från de olika Skandia Tourerna. På distriktsnivå vann han finalen av Skandia Future Tour genom att gå finalvarvet på par.

Samuel har också fina resultat från Skandia Tour på regional nivå med bl.a en andra plats i Waxholm.

Samuel har också spelat på Skandia Tour Riks samt deltagit i JMI ”Sverigefinalen”.

Med sin fina attityd båda på och utanför banan är Samuel ett föredöme för klubbens övriga juniorer. Han har under året tränat hårt och målmedvetet, vilket lett till goda resultat och ett steg närmare eliten.

Grattis Samuel 🙂

Samuel