Nu öppnar banan!

Nu öppnar banan!

Nu öppnar banan på lördag 30 maj, till ett tryck vi visste skulle vara hårt, men vi är helt överrumplade av tillströmningen.

Jag jobbar för en rolig öppningsdag för våra spelare som längtar efter att komma ut och det ska kännas att vi på Öjestrand är en rolig och kanske till och med lite annorlunda mötesplats jämfört med andra golfbanor.

Det kommer bli musik på rangen, jag och Maria min kollega kommer mingla och vara starter, det blir trolleri med Arkadia och en hel del annat.

Mellan kl 10 – 15 är ni mer än välkomna att synas på området. Ni som är hålsponsorer, självklart på era hål och om ni övriga är intresserade, tag kontakt med mig så löser vi något bra för just er. Ett tips, Golfare älskar att få någon liten ”give away” att stoppa i bagen.

Det är 6 bollar som går ut/timme och det kommer garanterat vara fullt, 4 pers, i alla bollar, första tid ut 07.00 sista bokningsbara tiden 19.00.

Det är redan fullt.

Hålsponsorer, om ni ska ut med beachflaggor som ska stå kvar under säsongen eller annat måste ni ta kontakt med mig snarast för att komma ut med med era saker innan öppning, jag vill ha allt på plats innan öppning och jag ska vara med när vi ställer ut så det blir på rätt plats och inte i vägen för klippning mm.

Från måndag 25e maj räknar jag med att göra extra långa dagar ute på banan så vi kan bestämma en tid som passar er att komma ut.!

Nu ser vi fram mot en rolig säsong tillsammans.

Ulrika

070-6021133