Tack!

Tack!

Efter 6 långa, händelserika och framförallt roliga dagar så gör vi bokslut för årets golfvecka på Öjestrand. En vecka som jag tycker först och främst bör handla om alla som varit med att göra denna vecka till ett tillfälle som många ser fram emot att delta på varje år.

Vi har banpersonalen, som bl a utan hesitation började sin arbetsdag kl 2:00 på tisdagen för att kunna presentera banan i bästa möjliga skick inför långköraren 3 killar & 1 tjej. Trots udda timmar och långa dagar så är det alltid med ett glatt humör man möter er. Utan er – inget spel.

Veckans alla tävlingssponsorer; Ica Bommen, Bilbolaget, Zmak Golf, Ica Esplanad, Stålebring Golf Academy, Hälsinglands Sparbank. Förutom att tillföra gedigna prisbord har ni stått för ett engagerat värdskap på era respektive dagar med giveaways, sidotävlingar och glada tillrop. Vi är tacksamma att tack vare er kunde vi presentera en vecka där ingen dag var lik den andra, men alla lika roliga.

Kanslipersonalen som under många och framförallt långa dagar servat deltagare och fixat med scorekort, betalningar och prisutdelningar. Scorekortsmaskinen kan lägga av och 22 bilar kan kännas som 0 i sammanhanget men ca 1400 starter senare kan vi ändå konstatera att alla tog sig ut och kunde spela hyfsat smidigt.

Tävlingskommitténs Christer Westin, som administrerar hela golfveckan och löser alla problem som har uppstått i form av avbokningar, tillägg och diverse önskemål om starttider.

Robin Stålebring som som alltid lyckas jonglera lektioner, prisbord, tävlingar, shopen, eget spel och trevligt bemötande till såväl spelare som oss i personalen. Och inte minst ökat stämningen på rangen varje dag med sin härliga spellista. Topp 2% i Sverige på Players 1st av en anledning.

Våra ideella klubbvärdar och starters som välkomnat alla spelare med informationen de behöver och ett glatt ansikte vid tee. Ni har verkligen suttit guldkant på starten och sett till att de får börja rundan på bästa sätt.

Restaurangpersonalen på Zmak Golf som från tidig morgon till sen kväll lagat och erbjudit utsökt mat och dryck i olika former. Frukost, lunch, middag eller efter-rundan-ölen, serverat med ett gott humör och med underhållning i form av Patrik Törnsten och Jens Nyman. Ärofyllt att de ville avsluta denna vecka med sin scramble och grillbuffé.

Sist men inte minst vill vi tacka alla fantastiska golfare. Det är er vi gör detta för och vi är så tacksamma och glada att ni vill komma till oss i alla väder och olika tider för att spela och glädjas tillsammans. Allt från uppvärmning 05:45 på rangen till sena prisutdelningar i restaurangen och oavsett tycks det alltid vara god stämning här. Det är tack vare alla er som kommer ut. Vi är stolta över att ha ett så välkomnande och avslappnat klimat här – vi hoppas verkligen att ni känner detsamma och tar åt er äran av det. Framförallt hoppas vi att ni har haft en lika rolig vecka som oss och att vi ses igen nästa år!