Tack!

Tack!

Det här är lika mycket ett personligt tack som ett övergripande tack från klubbens sida.
Årets golfvecka har varit speciell på många sätt. Många nya aktörer på nya positioner, mig inkluderad, som för första gången skulle genomföra denna roliga, tidskrävande och framförallt samarbetsprövande festlighet i dagarna 6. Lyckligtvis för oss fanns det även massor av rutin från föregående år också, och detta visade sig vara lika viktigt som vi på förhand visste.
Restaurangen, Zmak golf med Erika, Anders, Tobbe m fl har under veckan servat oss med inte bara utomordentlig mat och service, utan även med underhållning både från trubadur Patrik Törnsten och från personalen själva, som mer än en gång fått oss att spricka upp i skratt med roliga kommentarer och upptåg. Detta trots era långa arbetsdagar.
Kanslipersonalen tillsammans med rutinerade Lasse och Christer, som har lyckats få totalt drygt 1.200 startande att flyta på så fruktansvärt bra som det har gjort denna vecka. Imponerade. Tänk om alla startande under golfveckan visste hur mycket förberedelser som ligger till grund för att allt bara ska “flyta på”…
Robin Stålebring, som verkligen är en rutinerad räv i sammanhanget, med sitt trevliga bemötande mot precis alla som kommer in i shopen och kansliet och som dessutom hjälper till och hoppar in när det behövs!
Banpersonalen, som i år kanske har haft dom sämsta möjliga förutsättningarna på många år, men som med ett engagemang och arbetsvilja ändå till slut lyckas presentera en produkt som under veckan unisont fått idel beröm och superlativ för den finish och bollrull som veckans deltagare har fått tävla på. Ni har verkligen bevisat att styrka är inte att aldrig falla, utan att kunna resa sig igen.
Våra klubbvärdar, som varje dag stått som starters och på ett föredömligt hälsat välkomna och informerat om speltempo, spelform samt svarat på frågor gällande faciliteter, tid för prisutdelning osv. Ni har varit ett välkommet tillskott till klubben under denna säsong och inte minst under denna golfvecka.
Veckans prissponsorer YP yrkes och profilkläder i nacksta, ICA Bommen, Zmak Golf, ICA Esplanad i centrum, Peak Performance i Birsta City, Race to España och Stålebring Golf Academy. Utan er hade vi nästan bara haft äran att spela om.
Till sist vill vi tacka alla deltagare, som under hela veckan, allt från tidiga mornar till sena prisutdelningar, verkar ha haft nästan lika roligt som vi som jobbat under veckan. Vi har redan börjat analysera lite över vad vi skulle kunna göra bättre nästa år så ni ska få en ännu bättre upplevelse.
Jag hoppas inte att vi har glömt någon. Jag tror inte det även fast det är så pass många som vi känner tacksamhet inför. Hoppas att vi ses nästa år igen!
Tack.