Vad händer på klubben?

Vad händer på klubben?

Alla har vi säkert våra egna s.k. säkra vårtecken. Ett av Öjestrands sådana är när vårbruket och dukdragningen äntligen kan sätta igång. I början på veckan så kunde vi med nästan överdrivet god hjälp ta bort samtliga vinterdukar, för att sedan ersätta dom med vårdukar på nästan alla greener. Sedan har banpersonalen med hjälp av långa och fina arbetsdagar frenetiskt luftat, vertikalskurit, sått och dressat samtliga greener. Jag vet att jag frekvent upprepar mig när jag tackar och berömmer vår ytterst kompetenta och hårt arbetande personal, tillsammans med den lika engagerade och arbetsvilliga ideella gruppen som vi har förmånen att ha här på klubben. Men att att sitta och skriva dessa rader och tänka tillbaka på att under en vecka har vi hunnit med att så alla greener, öppnat padelbanan, övningsfältet och korthålsbanan, fått igång bevattningen, kört undan ris efter skördaren, påbörjat vårsådden av tees och fixat i restaurangen, gör att någonting annat än all beröm som går att ge är för lite.

Renovering av restaurangen är inne i sitt slutskede. Lennart och Lennart, Magnus, Totte har med god hjälp av klubbens egen Hans ”Plattan” Westin, som under föregående vecka kaklat både på och runt bardisken, målat färdigt och skruvat ihop möbler m.m. Både vi och klubbens krögare ser verkligen fram emot att snart slå upp portarna och bjuda in er efter vinterns förbättringar i lokalen. Även här vill vi rikta ett stort tack till alla inblandade som varit med och gjort detta möjligt parallellt med det övriga vårbruket!