Vintersäsong Ädelgolf

Vintersäsong Ädelgolf

Hej alla glada.
Här kommer resultatet av tisdagens, eller ska vi kanske säga årets aktivitet. Det är ju en blandning av båda sakerna. I tisdags satte en av våra nybörjare, Göran Jonsson, all time high med 62 poäng. Ett fantastiskt resultat.
Den som har varit närmast under säsongen är MatforsLennart Andersson som hade 60 poäng omgången tidigare. Man kanske kan dra slutsatsen att vi lär oss något allteftersom då resultatet har blivit bättre ju längre säsongen hållit på.
Vinnare i damklassen för säsongen blev Ulla Engberg med 383 poäng med Vanja Joneström på andra plats. Och etta bland herrarna blev en gubbe som heter Valter Stenman, kanske mest beroende på nybörjartur i inledningen av aktiviteterna, med Tommy Joneström på andra plats.
Hälsn Valter

Resultat 160315: Ädelgolfen resultat 160315

 

Vintersäsongen 2016:

Så är det dags igen för vintersäsongen. Vi kommer att genomföra den i den golfhall som vår förening hyrt tillsammans med Sundsvalls golfklubb.

Vi tänker börja tisdagen den 19 januari och tom tisdagen den 22 mars. Det blir 10 omgångar. Vi börjar kl 09:30 varje gång, och genomför det hela på motsvarande sätt som i fjol.

Avgiften för att täcka våra kostnader blir 50:- kr som i fjol. Ingen förhandsanmälan. Anmälan gör ni när ni kommer, precis som i fjol. Tanken är att vi skall att ha en station i golfsimulatorn och i övrigt samma stationupplägg, som tidigare år.

Vi hoppas att det skall bli en lika trevlig aktivitet i år som i fjol. Det finns goda möjligheter till det, och självklart blir det så trivsamt som vi gör det till.

Med goda golfhälsningar

Alf, Bert,  Lars, Lennart, Lennart och Valter.