Wow, vilken säsong det blev!

Wow, vilken säsong det blev!

Jag vandrar i kvällen hem efter vår kick-out av säsong 2020 på Menageriet och uppfylls av känslor som berör mig och jag vill dela lite av dem med er.

Min andra säsong som klubbchef har kommit till sin ända och jag ser tillbaka på sommaren och året med stor ödmjukhet.
Lite visste vi i våras om den golf-boom vi skulle ställas inför, då när vi inte ens visste länge in mot säsongen om vi ens skulle få spela golf.
Men golf blev det 🙂
Några ord kommer till mig spontant:
Glädje
Lojaliet
Press
Stolthet

Glädje:
Med en på många sätt helt ny laguppställning i klubbhuset och många nya ansikten på banan så har det varit en ledstjärna för mig att alla ska känna glädje. Glädje att jobba och glädje att komma till sin klubb och jag måste säga att jag känner att vi lyckats.
Sällan har jag skrattat så mycket som i sommar, vi har jobbat oerhört hårt men haft väldigt roligt.

Lojaliet:
Oj vad många har ställt upp.
Medarbetare, medlemmar, frivilliga, sponsorer, partners med flera.
Mitt hjärta har många gånger svämmat över av kärlek till de insatser som gjorts och den extra mil man valt att gå för sin klubb. Tack alla hjältar. Ni vet vilka ni är.

Press:
Vi har varit utsatta för enormt hård press i sommar. Den chockartade upplevelse av trycket på golfbanan som medlemmar och vi själva fick erfara gjorde att ibland kokade känslorna över. Men vi har förståelse för det och har försökt möta alla frågor med så bra svar vi kunnat.

Stolthet:
Allt detta sammantaget gör att jag känner mig väldigt stolt över alla medarbetares insatser, alla medlemmar som stöttat oss, alla frivilliga händer som ställt upp i ur och skur, alla sponsorer som funnits där i dessa osäkra tider, alla familjer bakom medarbetare som fått jobba långa dagar, tack för er förståelse.

Så tack säsong 2020 – vi ses på banan igen 2021

Tack från Er klubbchef och alla vi på Öjestrand.

Ulrika