Green Queens på Öjestrand GC

Green Queens på Öjestrand GC

För oss är kultur och värderingar en viktig grund att stå på, Glädje, Gemenskap och Kvalitet ska genomsyra allt vi gör.

Vi är också certifierade i Svenska Golfförbundets 50/50-projekt som syftar till att skapa en än mer jämställd golf där kvinnor känner sig välkomna och blir kvar.

Med mer än hälften kvinnor i styrelsen och en kvinnlig klubbchef är vi gott på väg men vi är fortfarande för få kvinnor som är medlemmar och spelar golf, våra siffror:

2020 maj: 26,9%

2019 maj: 27,1%

Som en del i satsningen att bli än mer attraktiv som klubb för kvinnor så kan vi glädjande meddela att vi blir en partner till ett kvinnligt golfnätverk som heter Green Queens och nätverkets representanter här i regionen är dessutom medlemmar hos oss, Anna Hedin och Hanna Hörnberg. Du träffar dom i helgen vid hå 10 under vår öppningslördag 30 maj, se deras meddelande här:

”Green Queens är ett nätverk för alla golfintresserade unga kvinnor! Vi vill öka antalet kvinnliga golfare i Sundsvallsområdet och framförallt på vår fina hemmaklubb Öjestrand!

För er som är intresserade av att träffa nya golfkompisar, gå några rundor ihop och träna tillsammans i sommar och höst kom gärna fram och prata med oss! För mer info gå gärna in på www.greenqueensgolf.se

Till er som inte är där på lördag maila gärna till info@greenqueensgolf.se och märk rubriken med Sundsvall så fångar vi upp er där! Vi ses! // Anna och Hanna”